Πρόσκληση παρουσίασης μεταπτυχιακής εργασίας του μεταπτυχιακού φοιτητή Στέφανου Μάστη
«Διερεύνηση του μηχανισμού ανθεκτικότητας του δάκου της ελιάς, Bactrocera oleae, στο εντομοκτόνο spinosad και εναλλακτικές μέθοδοι αντιμετώπισης με βάση τα μικροβιακά βιοεντομοκτόνα»
Η σημερινή Δαρβινική Δευτέρα ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ . Δευτέρα 19/12/2022, 7μμ. Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και διαδικτυακά (https://uoc-gr.zoom.us/j/87214680191?pwd=NzlGN21HZGwvY2w5SkpsQjBpWVVlUT09) Ομιλητής: Λευτέρης Οικονόμου, Ομ. Καθηγητής Πανεπιστήμιο Κρήτης Τίτλος: "EΠΙΣΤΗΜΗ: Γιατί πρωταγωνιστούν οι ΗΠΑ και όχι το Μεξικό;"
Καλείστε στην 24η Ετήσια Συνάντηση Μεταπτυχιακής Έρευνας Περιβάλλοντος στην οποία οι δευτεροετείς μεταπτυχιακοί φοιτητές του ΠΜΣ θα παρουσιάσουν τις εργασίες τους.
Η συνάντηση θα πραγματοποηθεί την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 @ 16.00, σε χώρο της Έκθεσης του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης στη Λ. Σοφοκλη Βενιζέλου.
Η ημερίδα αποσκοπεί στην προαγωγή της επιστημονικής πρακτικής, στην εκπαίδευση των Μεταπτυχιακών Φοιτητών, στην παρουσίαση επιστημονικών εργασιών αλλά και στην ενημέρωση των μελών του ΠΜΣ και των ΜΦ για τη διεξαγόμενη έρευνα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εξελικτικής Εταιρείας και οι Δαρβινικές Δευτέρες ανακοινώνουν με χαρά την ομιλία του Καθηγητή Αντώνη Ρόκα (κατόχου της Έδρας Cornelius Vanderbilt στις Βιολογικές Επιστήμες και Διευθυντή των Εξελικτικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Vanderbilt των ΗΠΑ) με τίτλο «Η Ταχύτητα της Εξέλιξης».
Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 την 15η Νοεμβρίου 2022 διαδικτυακά.
Για να την παρακολουθήσετε, χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο:
Πρόσκληση παρουσίασης μεταπτυχιακής εργασίας της Ελένης Κανακουσάκη
«Η επίδραση της τοπογραφίας των μικροδομημένων ρεπλικών οξικής κυτταρίνης, ενσωματωμένες με στατίνες, στην οστική διαφοροποίηση μεσεγχυματικών βλαστικών κυττάρων ποντικού»
Το Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης ιδρύθηκε το 1981. Σήμερα αποτελεί ένα διεθνώς αναγνωρισμένο κέντρο σύγχρονης πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και έρευνας στη Βιολογία.