Το Τμήμα Βιολογίας του Παν/μίου Κρήτης ιδρύθηκε το 1981, και σήμερα αποτελεί ένα διεθνώς αναγνωρισμένο κέντρο σύγχρονης πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και έρευνας στο χώρο της Βιολογίας. Αναμφισβήτητα η επιλογή του δικαιώνεται μέσα από την άρτια πανεπιστημιακή εκπαίδευση και κατάρτιση, σ΄ένα περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών, με άριστους επιστήμονες που προσφέρουν εκπαίδευση που συμβάλλει στην πληρότητα των γνώσεων ενός βιολόγου, καλλιεργεί την επιστημονική σκέψη και παρέχει στον Ελληνικό και Διεθνή χώρο άτομα άρτια εκπαιδευμένα να υπηρετήσουν την επιστήμη της Βιολογίας.

Τοποθεσία

Το Τμήμα Βιολογίας βρίσκεται  στο Ηράκλειο, στην Πανεπιστημιούπολη Βουτών  περίπου 7 km από το κέντρο της πόλης. Στην Πανεπιστημιούπολη  βρίσκεται επίσης το Πανεπιστημιακό Nοσοκομείο, η Iατρική Σχολή, το  Tμήμα Φυσικής, το Τμήμα Χημείας, το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών, το τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών, το τμήμα Μαθηματικών, καθώς και το Ίδρυμα Τεχνολογίας & Έρευνας (ITE).

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

  • Με ταξί  από το λιμάνι ή το αεροδρόμιο του Ηρακλείου
  • Με αστικό λεωφορείο από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου (κατεύθυνση ΙΤΕ)
  • Με αστικό λεωφορείο από την πόλη του Ηρακλείου (κατεύθυνση ΙΤΕ ή ΠΑΓΝΗ)

Το σημεiο προορισμού (Β) είναι το κτίριο του τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.Προβολή μεγαλύτερου χάρτη για τη λήψη οδηγιών από αφετηρία επιλογής σας (π.χ. λιμάνι, αεροδρόμιο Ηρακλείου)